Termeni si conditii

Termeni si conditii generale

GPFashion este proprietate exclusiva a societatii G&P INNOVATION FOR YOU SRL. Societatea nu este platitoare de tva prin urmare atat preturile cat si facturile nu vor include tva.

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute de luni pana joi,pana in ora 16,vor fi livrate cel tarziu in ziua urmatoare. Comenzile facute incepand de vineri pana duminica,vor fi livrate in decursul zilei de luni.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si G&P INNOVATION FOR YOU SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca G&P INNOVATION FOR YOU SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

G&P INNOVATION FOR YOU SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

 

Proba la domiciliu

Pentru a beneficia de aceasta modalitate trebuie sa contactati operatorii nostri la numerele de telefon 0721538036 / 0728102764 sau prin email la adresa office@gpfashion.ro. 

Se efectueaza pe baza unei intalniri prestabilite si este valabila doar pentru urmatoarele zone: Otopeni,Voluntari,Bucuresti,sectoarele 1,2,3 si 6. Contravaloarea acestui serviciu este de 15 lei,taxa care va fi inclusa in factura. Acest serviciu este facultativ si nu impune acizitionarea obligatorie a unui articol. 

G&P INNOVATION FOR YOU SRL,posesor legal GPFashion,isi rezerva dreptul de a reprograma proba la domiciliu doar in conditii de forta majora ( conditii meteorologice nefavorabile sau de alta natura).  Clientul are dreptul de a anula proba la domiciuliu cu un preaviz de minimum 24 ore.

 

Returnari 

Ai cumparat recent un produs de la noi si ai o problema cu el sau vrei sa-l returnezi?  Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de produs, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi,Sameday Courier, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 10 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.  In cazul nerespectarii acestor conditii,GPFashion isi aloca dreptul de a refuza coletul.

De asemenea, cand returnezi un produs, poti opta pentru rambursarea sumei de bani platita la cumparare sau pentru schimbarea produsului comandat cu un produs diferit vandut de GPFashion. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra ,primul pas este completarea formularului de returnare sau telefonic la unul dintre numerele:  0721538036 sau 0728102764 . Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

 

Inregistrarea ca membru

Desi inregistrarea ca membru este optionala,daca decideti sa va inregistrati,pentru crearea contului de client, trebuie sa fiti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Confidentialitatea datelor personale

GPFashion se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre GPFashion numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

 

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

-       intarzierile la livrare datorate curierului sau din alte motive.

-       deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

-       informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

-       posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

-       neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet

continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

 

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

 

G&P INNOVATION FOR YOU SRL

Sediu social: Drumul Potcoavei 2,Voluntari, Ilfov

Email: office@gpfashion.ro

Tel: 0721538036 / 0728102764

Reg. Com: J23/1362/31.03.2017

CUI: 37313546

 

Loading...
Loading...
Loading...